(Removed from publishing)

Konsultti (Microsoft Dynamics 365 CE)
Digia Oyj

Original publication date 26.11.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1200, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti.  Digian liikevaihto vuonna 2018 oli 112 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu.  

Etsimme

Konsulttia

Microsoft Dynamics 365 CE (CRM) -tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun! 

Tehtäväsi sisältää asiakkaiden tarpeiden kartoitusta ja määrittelyä sekä järjestelmätoimituksiin liittyvää suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työparina työskentelee tyypillisesti arkkitehti. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakasprojektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa myynnin tukena. Katsomme eduksi kokemuksen ja halun kehittyä MS Dynamics 365 Customer Engagement -tarjoaman eri osa-alueilla, erityisesti kenttäpalvelussa (Field Service), projektihallinnassa (PSA), portaaleissa ja markkinoinnissa. Omalta osaltamme tuemme osaamisen laajentamista.  

CRM-konsulttina sinulle on jo kertynyt CRM-järjestelmän käyttöönotto- tai toimitusprojektien kautta jonkin verran kokemusta tietyistä toimialoista ja niille tyypillisistä asiakasjohtamisen, myynnin, markkinoinnin ja sähköisen asiakaspalvelun haasteista. Ymmärrät liiketoimintaprosesseja ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen murrosta digitalisoituvassa maailmassa sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille.

Digialla työskentelee n. 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 15.12.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi tai ota yhteyttä mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Saviahde p. +358 50 324 7414 tai Riku Martikainen p. +358 40 7353 068