(Removed from publishing)

Konsultti, D365, Helsinki tai Lappeenranta
Academic Work

Original publication date 15.11.2019
Haluatko työskennellä CRM-konsultoinnin parissa arvostetussa IT-konsultointiyrityksessä? Mikäli D365 on tuttu ja liiketoiminnan sekä IT:n rajapinnassa työskentely motivoi, lue lisää alta! Asuinpaikasta riippuen voit työskennellä joko Helsingissä tai Lappeenrannassa.
KUVAUS
Tehtävässä toimit Jr. asiantuntijana asiakasprojekteissa. Asiakaskuntasi koostuu sähkö- ja kaukolämpöyhtiöistä, minkä johdosta motivaatio energia-alan parissa työskentelyä kohtaan on tärkeää. Työskentelet useassa projektissa yhtäaikaisesti ja tämä on erinomainen mahdollisuus päästä työskentelemään IT-konsultoinnin alalla!

Pääsääntöisesti työskentelet toimistolla ja kommunikoit asiakkaiden kanssa etäyhteyden, kuten Skypen ja puhelimen välityksellä. Noin 2-3 kertaa kuukaudessa käyt tapaamassa asiakkaita kasvotusten Suomessa. Autat asiakkaitasi niin Dynamics365-ylläpito- ja optimointiasioiden parissa kuin myös laajemmissa versionvaihdoissa aina asennuksesta kouluttamiseen asti. Työsi painottuu vahvasti CGI:n Kolibri-liiketoimintaan, josta voit lukea lisää täältä: https://www.cgi.fi/fi/tuoteratkaisut/kolibri.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden saada kokemusta CRM-konsultoinnin parista
* Hyvän tuen ja perehdytyksen tehtävään
* Aidosti kansainvälisen työyhteisön, kollegasi työskentelevät Suomen lisäksi mm. Virossa ja Norjassa
* Ison talon urakehitysmahdollisuudet oman mielenkiinnon mukaan. CGI:llä kannustetaan rotaatioon


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Dynamics365-konsultointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Microsoft Dynamics365-käyttökokemusta joko omien projektien, opintojen tai työn kautta
* Hyvät kommunikointi- ja esiintymistaidot sekä kova draivi laadukasta konsultointia kohtaan
* Kykyä sekä halua toimia liiketoiminnan ja IT:n rajapinnassa
* Soveltuva koulutus (esim. kaupallinen, energiatekniikka tai IT)
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Mikäli omaat kokemusta markkinointiautomaatiosta (ClickDimensions), CRM-pääkäyttäjänä toimimisesta tai esimerkiksi D365:n Customer Engagement Plan -moduulista, helpottuu työn oppiminen huomattavasti ja kokemus katsotaan valinnassa eduksesi!

Muuta tietoa


* Aloitus: 7.1.2020
* Kesto: 6 kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen
* Sijainti: Helsinki tai Lappeenranta


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on riippumaton kansainvälinen IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö, joka luo mahdollisuuksia tulokselliseen toimintaan kaikille sidosryhmilleen.