(Removed from publishing)

KONSERVATORION REHTORI
Joensuun kaupunki

Original publication date 3.1.2019

Joensuun konservatorio on monipuolinen ja alati kehittyvä musiikkioppilaitos, joka toteuttaa ammatillisen toisen asteen koulutusta sekä taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta. Oppilaita on noin 1100 ja henkilökuntaa 65. Konservatoriolla on aktiivinen ja monella tapaa merkittävä rooli kokoalueen musiikkielämässä.

Joensuun konservatorio hakee REHTORIA toistaiseksi voimassaolevaan virkaan 1.6.2019 alkaen.

Rehtorina vastaat konservatoriomme toiminnasta, taloudesta ja henkilöstön johtamisesta. Tehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä on hyvä johtamis- ja organisointikyky, vahva näkemys oppilaitoksen pedagogisesta kehittämisestä, hyvät ihmissuhdetaidot sekä laaja perehtyneisyys musiikin ammatilliseen koulutukseen sekä taiteen perusopetuksen laajaan oppimäärään. Arvostamme kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja taloushallinnosta sekä innostusta opetuksen, yhteistyöverkostojen ja koko toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn koko ajan kehittyvän musiikkioppilaitoksen johdossa. Konservatorion rehtorina olet osa Joensuun kaupungin kulttuuripalvelujen johtoryhmää ja osaltasi kehittämässä koko kaupungin monipuolista musiikki-ja kulttuurielämää.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot ja tehtävän palkkaus määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaisesti.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Virka on otettava vastaan 1.6.2019 mennessä.

Hakuaika päättyy pe 25.1.2019 klo 15.

Virkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Ilahtuisimme myös videoesittelystäsi! Haastattelut järjestetään 5.2.2019 Joensuussa.