(Removed from publishing)

Konsernitilinpäätöstaitoinen pääkirjanpitäjä
Barona

Original publication date 8.1.2019

Kaipaatko uusia haasteita taloushallinnon tehtävien parista? Omaatko kokemusta kirjanpidosta, konsernilaskennasta ja IFRS:stä? Mikäli kyllä, kuulemme sinusta ja osaamisestasi mielellämme lisää!

Haemme asiakkaallemme osaavaa, rehtiä, reilua ja ratkaisuhakuista pääkirjanpitäjää toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista taloushallinnon tiimiä, jossa yhteistyötä tehdään sitoutuneesti ja isolla sydämellä.

Työtehtäviisi kuuluu konsernin tilinpäätöksen laatiminen IFRS-normiston mukaisesti. Toimit tiiviissä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden ja sekä muiden tukitoimintojen kanssa.

Toivomme sinulta taloushallinnon koulutusta (KTM tai tradenomi), monipuolista näkemystä taloushallinnon prosesseista sekä konkreettista useamman vuoden työkokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, konsernilaskennasta ja IFRS:stä. Työskentelytyyliäsi kuvaavat adjektiivit sinnikäs, joustava, innostunut ja tarkka. Nautit työstä numeroiden parissa ja haluat edelleen vahvistaa osaamistasi monipuolisissa laskennan tehtävissä. Hallitset sujuvasti niin suomen kuin englannin kielitaidonkin ja käytät tottuneesti eri järjestelmiä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan nykyaikaisiin taloushallinnon ratkaisumalleihin ja monipuolisen työtehtävän, jossa pääset kehittymään ammattilaisena.

Jos hyppäys uusiin haasteisiin on tällä hetkellä mielessä, laita meille lisätietoa itsestäsi sekä osaamisestasi hakemuksen ja CV:n muodossa 14.1.2019 mennessä.

Edellytykset työnsaannille: Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, IFRS, Konsernitilinpäätös