(Removed from publishing)

Konsernin pääkirjanpitäjä
Gofore Oy

Original publication date 20.6.2019

Gofore Oyj etsii Tampereen toimipisteeseemme sinua, konsernimme tuleva pääkirjanpitäjä. Tarjoamme sinulle työpaikan joka haluaa olla jokaiselle työntekijälleen se paras mahdollinen, ammattitaitoisen tiimin sekä haastavan ja monipuolisen työnkuvan.

Konsernimme pääkirjanpitäjänä pääset kehittämään listatun ja kansainvälisesti toimivan konsernin taloushallinnon käytäntöjä. Haluamme sinut myös mukaan vaikuttamaan kasvavan konsernimme taloushallinnon modernien työkalujen valintaan.

Pääkirjanpitäjänä olet vastuussa emoyhtiön (Gofore Oyj) kirjanpidosta ja konsernikirjanpidon konsolidoinnista. Valvot tytäryhtiöidemme kirjanpidon konserniohjeistuksia ja kehität konsernimme kirjanpitoa tarpeiden mukaisesti. Osallistut myös tilinpäätösten sekä osavuosikatsausten laadintaan.

Mitä toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Vähintään kolmen vuoden työkokemusta ja aiempia näyttöjä konsernikirjanpidosta. Arvostamme erityisesti alan aiempaa kokemusta pörssiyhtiöstä.
  • Innostunutta työotetta ja halua olla mukana kasvavan konsernin taloushallinnon kehityksessä
  • Kokemusta IFRS-standardeista erityisesti projektiliiketoiminnassa
  • Suomen ja englanninkielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:
Petteri Venola, CFO, 19.6. – 7.7.2019, Puh. 0400 805 487 tai
Katariina Somero, talouspäällikkö, 1. – 14.7.2019, Puh. 040 730 3966

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä tyytyväiset työntekijät ovat yrityksemme keskiössä ja tärkein voimavaramme. Palkittu yrityskulttuurimme perustuu matalaan organisaatiomalliin, joka mahdollistaa itseohjautuvan ja avoimen toimintakulttuurin ja tukee yksilöllisyyttä. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota ja viemme modernia toimintakulttuuriamme myös asiakasprojekteihin.

Koemme tärkeänä henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja voit vapaasti valita etenemispolkusi kehittämällä osaamistasi niillä osa-alueilla, jotka koet tärkeäksi. Työntekijämme jakavat innokkaasti osaamistaan ja parhaita käytäntöjään viikoittaisten esitysten, aktiivisen kiltatoiminnan ja sisäisten koulutusten avulla.

Goforelaiset ovat aktiivisia myös työn ulkopuolella ja kokoontuvat yhdessä vaikkapa lautapelien äärelle, kiipeilemään, pyöräilemään tai pelaamaan videopelejä. Työntekijöistä koostuva tapahtumajärjestäjätiimi järjestää kuukausittain saunailtoja, urheilullisia tapahtumia sekä perhepäiviä.

Työ- ja vapaa-ajan tasapaino on meille erittäin tärkeää ja työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. joustavat työajat, vapaavalintaiset työvälineet ja mahdollisuus etätöihin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja etuihin kuuluu myös laaja työkykyvakuutus, hammashoito, silmälasietu ja sairaan lapsen hoitoetu.

Haethan tehtävään heinäkuun loppuun mennessä. Palaamme kaikille hakijoille viimeistään elokuun alussa ja aloitamme myös haastattelut elokuun ensimmäisellä viikolla. Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan.