(Removed from publishing)

Konekuski HH-Kiiinteistöpalvelut Oy:lle
HH-Kiinteistöpalvelut Oy

Original publication date 15.11.2019

HH-kiinteistöpalvelut Oy on Tampereen talousalueella toimiva yksityinen kiinteistöpalveluyritys. Alan moniosaajana hoidamme kaikki kiinteistön hyvään ylläpitoon kuuluvat tehtävät. Yli 45 vuoden kokemus on vankka pohja vaativassa kiinteistön ylläpidossa onnistumiselle, mutta avainasemassa ovat työssään viihtyvät ammattilaiset. Myös heidän taitojensa kehittäminen on välttämätöntä. Kehitämme työtämme käytännön tarpeiden mukaan ja käytämme eri tehtäviin tarkoitettuja, oikeita aineita, työvälineitä ja -koneita. Pidämme ammattitaitoamme yllä myös jatkuvalla koulutuksella. Tavoite on tehdä kerralla valmista -yhdessä, tiiminä, kaveria tarvittaessa auttaen. HH-kiinteistöpalveluiden liikevaihto oli 15,6 milj. euroa vuonna 2018. Töissä meitä on lähes 300 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme HH-Kiinteistöpalvelut Oy:lle Konekuskia pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Konekuskina vastaat muun muassa kohteittemme lumen aurauksesta, pihojen hiekoituksesta ja nurmikkojen leikkaamisesta. Syksyisin työhön sisältyy lehtien puhallusta. Työtä tehdään itsenäisesti kiinteistöalan asiakkaamme kohteissa. Työ on kokoaikaista.

Toivomme sinulta reipasta ja joustavaa asennetta sekä kiinnostusta monipuolisiin konekuskin tehtäviin. Kykenet yksin tehtävään työhön, joka vaatii oma-aloitteisuutta ja kykyä tarttua tehtäviin itsenäisesti ja organisoida omaa työtäsi. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen konekuskin tehtävistä ja erilaisten kiinteistöjen huoltokoneiden käsittelystä. Eduksi katsomme myös C- ajokortin ja voimassaolevat ammattipätevyydet, mutta ne eivät ole pakollisia. Perus suomen kielen taito on tehtävässä edellytys.

Asiakkaamme HH-Kiinteistöpalvelut Oy on tunnettu ja hyvämaineinen kiinteistöalan toimija ja tarjoaa vakaan ja luotettavan työympäristön. Saat käyttöösi hyvät työvälineet ja onnistumistasi tukee mukava työporukka ja ammattimainen työnjohto. Saat työhön hyvän perehdytyksen sekä apua ja tukea työssä menestymiseen.

Työtä tehdään aina kulloisenkin tarpeen mukaan ja työpäivät voivat välillä olla pitkiä, työstä saat kuitenkin kiinteistöpalvelualan koskevan työehtosopimuksen mukaisen korvauksen. Työhön kuuluu myös päivystystä. Työsuhde on pitkäaikainen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävästä Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Heikkilä sanna.heikkila@adecco.fi puh: 0405753208.