(Removed from publishing)

Koneistustaustainen insinööri Vaasaan
Adecco

Original publication date 7.3.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme Vaasaan koneistustaustaista insinööriä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen koneistamon esimieheksi/työnjohtajaksi.

 


Päätehtävänä työnjohtajalla on vastata koneistajien päivittäisestä tekemisestä ja toimia koneistajien esimiehenä. Päivittäistä tekemistä on toimitusvarmuuden takaaminen, laatuasioista huolehtiminen sekä työturvallisuusasiat. Työnjohtajan tehtävänä on kehittää toimintaa haluttuun suuntaan.

 

Hakijalta odotamme alan koulutusta ja kokemusta CNC-koneistajan työstä, mukaanlukien kokemusta asetusten tekemisestä. Työnjohtajalta vaaditaan piirrustustenlukutaitoa.

 

Tehtävässä pärjää jo esimiestehtävistä kokemusta saanut aktiivinen henkilö, joka haluaa kehittää toimintaa ja osaa viedä läpi muutoksia. Tehtävien suorittamiseen vaaditaan oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

 

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen kasvavassa yrityksessä sekä mukavan ja innostavan työympäristön.

 

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten työsuhde solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille.

 

Kartoitamme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten paikkaa kannattaa hakea heti. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi Adeccon nettisivuilla osoitteessa www.adecco.fi. Hakuaikaa on 31.3.2019 saakka. Sopivia henkilöitä etsivät henkilöstökonsultit Pauliina Rintala, p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi ja Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.

 

Adecco on osa maailman suurinta, globaalia henkilöstöpalvelualan toimijaa Adecco Groupia. Meillä on yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista ympäri maailman. Suomessa asiakasyrityksissämme ahkeroi päivittäin yli 2000 taitajaa, minkä lisäksi autamme tuhansia osaajia työllistymään joka vuosi.

 

Globaalista taustastamme huolimatta tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Meidän tehtävämme on yhdistää taitavat ihmiset hyviin työpaikkoihin, joten etsimme jatkuvasti potentiaalisia ehdokkaita kaikilta aloilta. Suhtaudumme työhömme inhimillisellä otteella, ja tavoitteemme on palvella sekä asiakkaitamme että työnhakijoitamme henkilökohtaisesti, tehokkaasti ja niin hyvin kuin osaamme.

 

Liity porukkaamme jo tänään! Kurkkaa avoimet työpaikat tai jätä meille avoin hakemuksesi: www.adecco.fi.