(Removed from publishing)

Koneistuksen työnjohtaja Juhani Haavisto Oy:lle Kotkaan
Adecco

Original publication date 30.11.2018Työn kuvaus:
  Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

 
 Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi.
 
 
 Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle Koneistuksen työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.
 
 
  Toivomme hakijoilta:
- korkeakoulu tai opistotasoista koulutusta (insinööri, DI tai teknikko) 
- konepajatekniikan osaamista,
- kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä
- kokemusta esimiestyöskentelystä

Englannin kielentaito ja CNC-koneiden tuntemus sekä käyttökokemus katsotaan eduksesi tätä tehtävää hakiessa.
 
Etsimme hyvällä positiivisella asenteella varustettua työntekijää, jolla on intohimo kehittää menetelmiä uusinta teknologiaa hyödyntäen. Voit olla pitkän linjan osaaja tai työurasi alussa, tässä tehtävässä asenne ja halu oppia uutta ratkaisee. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastavimpiakaan tilanteita. Esimiehenä olet helposti lähestyttävä ja nautit alaistesi arvostuksesta sekä johdat tiimiäsi esimerkillisesti. Työskentelet asiakasrajapinnassa pitkäjänteisesti ja luottamusta herättävällä tavalla. 

 
Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat sekä kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.
 
 
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Branch Manager Marita Parikka, p. 046 8750097, marita.parikka@adecco.fi tai Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi .
 
Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae viimeistään 09.12. mennessä osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.

Asiakkaan tehtävänimike:  Koneistuksen työnjohtaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka