(Removed from publishing)

Koneinsinööri
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Original publication date 7.1.2019

Haemme Suomen Konetalo Oy:lle työhön osallistuvaa työnjohtajaa Ouluun.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä odotamme sinulta konetekniikan insinöörin/teknikon koulutusta. Olet organisointikykyinen, täsmällinen ja oma-aloitteinen töiden suhteen. Esimiehenä kykenet pitämään langat käsissäsi ja ylläpidät viihtyisää työilmapiiriä. Olet kotonasi niin hallin puolella huoltohommissa kuin toimistolla paperitöissä. Myyminenkin saattaa sinulta tarvittaessa onnistua. Voit olla jo kokemusta omaava ammattilainen tai rautaisen asenteen omaava vasta valmistunut/valmistuva tuleva ammattilainen.

Mikäli edellä mainittu kuvaus sopii sinuun ja kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn, missä etevä tekijä pääsee näyttämään taitonsa ja kehittämään itseään.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kokopäivätyö. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Laita hakemus joko sähköpostilla: teemu.hautala@sihti.fi tai oheisen linkin kautta 31.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Hautala, puh. 0504444481.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen
ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea
henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme
todellisiin täysosumiin!

Suomen Konetalo Oy on koko Suomen alueella toimiva materiaalinkäsittelylaitteiden huollon ja myynnin ammattilainen. Toimimme virallisena maahantuojana useille laadukkaille trukkimerkeille. Trukkimallistomme kattaa Doosanin vastapaino- ja varastotrukit, CVS-Ferrari konttikurottajat, BP:n kylki- ja nelitietrukit, V. Mariotin sähkötrukit ja Crownin vastapaino- ja varastotrukit