(Removed from publishing)

Koneasentajia
Suomen Henkilöstötalo

Original publication date 11.1.2019

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme Itä-Tampereella sijaitsevalle asiakkaallemme koneasentajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävässä hyvin menestyvillä on mahdollisuus vakinaistua. Tehtävät sisältävät mekaanisia, automaatio- ja sähköasennustöitä sekä varastointitehtäviä. Työtä tehdään päivävuorossa.

 

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi konepaja- tai prosessiteollisuudesta. Oikealla asenteella ja aidolla innostuksella työtä kohtaan pääset pitkälle vähäisemmälläkin kokemuksella. Tehtävässä on hyötyä kone- ja metallialan työtehtäviin sopivasta koulutuksesta sekä kuvienlukutaidosta. Toivomme sinulta oma-aloitteista, reipasta ja positiivista otetta työhön sekä halua oppia uutta. Tehtävissä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen on eduksi. 

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, osaavien ja mukavien kollegoiden tuen sekä loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työt voi aloittaa heti tai joustavasti sopimuksen mukaan alkukevään 2019 aikana.

 

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/