(Removed from publishing)

Kolarin seurakunnan kirkkoherran määräaikainen tehtävä
Hiippakunnat, Oulun hiippakunnan tuomiokapituli

Original publication date 8.2.2019

Kolarin seurakunnassa on avautumassa kirkkoherran määräaikainen tehtävä ajalla 1.5. – 31.12.2019.

Kolarin seurakunta on Tunturi-Lapissa, keskellä upeaa luontoa sijaitseva, noin 2900 jäsenen seurakunta, jossa turistiaikaan väkiluku moninkertaistuu. Seurakunnan alueella sijaitsevat Yllästunturi ja Muonion-Tornionjoki tarjoten runsaat mahdollisuudet niin luonto-, liikunta- kuin kulttuuriharrastuksiin. Seurakunnassa on mukava ja osaava 10 hengen työyhteisö.

Kirkkoherran viranhoitajalle katsotaan eduksi aiempi hallinnollinen kokemus tai koulutus.
Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake).

Kirjalliset ilmoittautumiset toimitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin 20.2.2019 klo 15 mennessä KirkkoHR-palvelun kautta tästä linkistä. Varsinainen hakemus kirjoitetaan sähköisessä hakulomakkeessa kenttään Vapaamuotoinen hakemus. Nimikirjaote liitetään kohtaan Liitetiedosto, muita liitteitä ei käytetä.

Lisätiedot: vt. kirkkoherra Ari Rautakoski, p. 040 8429169 sekä hiippakuntapastori Outi Uusimäki, p. 044 755 5512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.