(Removed from publishing)

Kokopäiväisiä siivoojia Turun keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 7.3.2019

Hei sinä, joka etsit itsenäistä ja aktiivista työtä! Meiltä niitä löytyy!

 

Etsimme nyt Turun tiimiimme iloisia

 

SIIVOOJIA

 

vakituiseen työsuhteeseen Turun keskustaan. Tehtävääsi kuuluu päivittäistavarakaupan myymälän siisteydestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen. Varmistat myös, että kaupan palvelutiski pysyy tip top -kunnossa! Kaikissa tehtävissämme tärkeää on ymmärtää asiakaspalvelun merkitys! Työtä on tarjolla täydet 37,5h viikossa ja työvuorot sijoittuvat sekä aamuun että iltaan. Aamuvuorot ovat klo 6-14 ja iltavuoro puolestaan klo 14-22. Työt alkavat viimeistään huhtikuun alussa, mutta otamme sinut mielellämme perehtymään tehtäviin jo aiemmin!

 

Toivomme hakijoilta reippautta, luotettavuutta ja kiinnostusta siivoustyöhön! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä vastaan vuorollasi päivystyspuhelimeen vastaamisesta.

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kotimaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden kehittää taitojasi. Tämän lisäksi töissämme käytetään nykyaikaisia työvälineitä, esimerkiksi työtä helpottavia mobiilisovelluksia. Eikä tässä vielä kaikki! Tarjoamme monipuolisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner