(Removed from publishing)

Kokopäiväinen siivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 1.3.2019

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Etsimme reipasta SIIVOOJAA kokoaikaiseen työhön Riihimäelle

Tehtävässä vastaat toimistosiivouksesta asiakaskohteessamme Herajoen teollisuusalueella Riihimäellä. Työ on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiville alkaen klo 5.30-6 ja päättyen klo 13.30-14. Työtunteja tehtävässä kertyy 37,5 tuntia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Toivomme, että sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työssä tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävän kannalta eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus ja koulutus alalta, mutta ei ole tehtävän suorittamisen kannalta välttämätöntä, sillä saat tehtävään aina kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.3.2019.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -