(Removed from publishing)

Kokoonpanotyöntekijä, Nammo Lapua Oy
Go On Jyväskylä

Original publication date 7.1.2019

Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusyhtiö ja yksi johtavista ammusten tuottajista maailmassa. Suomessa Nammolla on tehtaat Vihtavuoressa, Lapualla ja Sastamalassa, sekä toimistot Vantaalla ja Tampereella. Nammo valmistaa Suomessa käsikranaatteja, keski- ja isokaliiperisia tuotteita, kranaatin kuoria, patruunoita ja patruunakomponentteja sekä ruutia. Yhtiön kansainvälisiä asiakkaita ovat puolustusvoimat, viranomaiset, alan teollisuusyritykset sekä jälleenmyyjät ympäri maailmaa.

Haemme nyt Nammo Lapua Oy Vihtavuoren tehtaalle KOKOONPANOTYÖTENKIJTÖITÄ määräaikaisiin vuokratyösuhteisiin.
Työ on tarkkuutta vaativaa kokoonpanotyötä pitäen sisällään ajoittain myös muita työtehtäviä, kuten tuotteiden pakkausta. Työ on päivätyötä, odotamme valmiutta myös 2-vuorotyöhön.

Työssä noudatetaan tarkkoja turvallisuusmääräyksiä ja valituille työntekijöille tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, sekä huumetesti.

Odotamme Sinulta:
- Sorminäppäryyttä ja hyvää keskittymiskykyä
- Tarkkuutta ja tunnollisuutta
- Kykyä sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavasta kokoonpanotyöstä (esim. elektroniikkatyöntekijä) ja Atex-ympäristössä työskentelystä.

Työt alkavat helmikuun aikana kestäen vähintään kesäkuun loppuun.

Mikäli olet etsimämme kokoonpanotyöstä kiinnostunut tekijä, laita hakemus oheisen linkin kautta niin olet mukana hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 0401739797, hanna.tavast@go-on.fi