(Removed from publishing)

Kokoonpanija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Original publication date 13.12.2019

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle kokoonpanijaa mekaaniseen kokoonpanotyöhön.

Tehtävässä menestyy tarkka ja huolellinen tekijä, joka kykenee ripeään tekemiseen.
Työtä tehdään pääsääntöisesti käsityökaluilla, joten aiempi työn tai harrastuksien kautta hankittu kokemus vastaavista työkaluista ja tekemisestä lasketaan eduksi.
Varsinaista taustakoulutusvaatimusta ei ole, mutta esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai konepuolen koulutus antaa hyvät lähtökohdat oppia tehtävät nopeasti.

Työt alkavat tammikuussa 2020 ja alkuun tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Töitä on tarjolla ainakin 4 kuukaudeksi, mahdollisesti pidempäänkin.
Työ on kokopäivätyötä ja sitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.