(Removed from publishing)

KOKOONPANIJA, Pietarsaari
Manpower

Original publication date 27.11.2018
Koncentra Pistons suunnittelee, valmistaa ja markkinoi suuria mäntiä johtaville keskinopeiden kaasu- ja dieselmoottoreiden valmistajille. Mäntien valmistus on aloitettu Pietarsaaressa vuonna 2000. Olemme alan merkittävä toimija Euroopassa. Koncentra Pistons Oy kuuluu ruotsalaiseen Koncentra konserniin.

 

Haemme työskentelemään asiakasyrityksessämme 

KOKOONPANIJOITA

Kokoonpanijan tehtävässä osallistut katkeavassa 3-vuorotyössä mäntien kokoonpanon eri vaiheisiin sekä muihin kokoonpanoa tukeviin työtehtäviin. Asennustyö on sinulle tuttua koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Haluat edelleen kehittää osaamistasi alalla. Kenties sinulla on harrastuneisuutta esimerkiksi autojen tai koneiden korjauksen parissa, tai tekninen hahmotuskykysi on muuten harjaantunut. Kiinnostuneelle avautuu mahdollisuuksia laajentaa omaa osaamista myös muihin tuotannon vaihteleviin tehtäviin. 

Työskentelet järjestelmällisesti ja olet huolellinen. Tuotannossa huolehdit tunnollisesti omasta vastuualueestasi. Tulet työssä toimeen suomen kielellä. Sinulla on vuorotyövalmius, sillä työaikamuoto on katkeava 3-vuorotyö. Koet olevasi omalla alalla metallin parissa ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Arvostat niin ikään käytössäsi olevaa nykyaikaista laitekantaa.

Tarjolla on mielenkiintoinen, aluksi määräaikainen tehtävä. Hae paikkaa heti, tai viimeistään 12.12.18 Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki kirsi.palomaki@manpowergroup.fi 044 335 7576

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.