(Removed from publishing)

Kokoonpanija, Herttoniemi
StaffPoint

Original publication date 22.11.2019
Etsimme asiakkaallemme Herttoniemeen venttiilikokoonpanotyöhön ahkeraa ja jo hieman kokemusta omaavaa kokoonpanijaa. Työ sisältää paine-ilmatyökalujen käyttöä ja noin 10 kg painoisten elementtien nostelua. Työporukka on mitä mahtavin ja paikka uudelle työtoverille on avoinna heti kun sopiva tekijä löytyy.

Työsuhde on aluksi noin 4-6 kuukauden määräaikaisuus. Mahdollisuus jatkoon on olemassa.


Edellytämme sinulta

Toivomme tehtävään valittavan henkilön omaavan työkokemusta tai koulutusta alalta. Esimerkiksi koneiden asennus, mekaaninen kokoonpano tai asennustyömaalla työskentely ovat mainio lähtökohta tässä tehtävässä menestymiselle.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä myös suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme tekijälle mahdollisuuden työllistyä huippuporukkaan ja päästä kehittämään osaamistaan uusien haasteiden parissa.

Valittu tekijä tulee työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa. Iltavuoroviikolla töitä tehdään 10 tunnin työvuoroissa ma-to. Näin tekijät saavat pitkän viikonlopun itselleen joka toinen viikko.


Arvostamme

Arvostamme motivoitunutta asennetta ja innokkuutta oppia uudenlaisia työtehtäviä.


Kiinnostuitko?

Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Mikäli sinulla on tehtävään sopivaa osaamista tai koulutusta, laitathan hakemuksesi pian tulemaan. Kerrothan hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman laajasti.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi