(Removed from publishing)

Kokoaikainen toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 5.12.2019

Etsitkö kokoaikaista työtä, johon olet valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa? Arvostatko pysyvyyttä niin työmatkassa kuin työajoissa? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla ja teet työtä, jonka jälki näkyy? Jos vastauksesi on kyllä, tämä paikka on juuri sinulle.

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää SIIVOOJAA hyvien kulkuyhteyksien varrella olevaan asiakaskohteeseemme Raisioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 6-14 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy 7,5 tuntia päivässä ja 37,5 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta ja alan koulutus. Siivoustyökokemus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.12.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -