(Removed from publishing)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 19.11.2019

Etsitkö kokoaikaista,pitkäaikaista päivätyötä?

Rovaniemen tiimissämme on tilaa asiakaspalveluhenkiselle siivoojalle.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Etsimme nyt tiimiimme siivoojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään Rovaniemen alueella yhdessä suuressa asiakaskohteessa. Työ sijoittuu tehtäväksi maanantaista perjantaihin kello 06-14. Työsuhde on määräaikainen 31.7.2020 asti.


Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy alalta aiempaa työkokemusta, luontevaa asiakaspalveluasennetta, nautit työskennellä ihmisten parissa, olet oma-aloitteinen ja tunnollinen työntekijä joka kiinnittää huomiota työnlaatuun. Katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä oman auton käyttömahdollisuuden. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsopimukselle.  


Tarjoamme sinulle eturivin paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 


Hakuaikaa on 26.11.2019 saakka. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätiedot hanna-elina.nieminen@iss.fi.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -