(Removed from publishing)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 8.11.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää KOKOAIKAISTA SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Raumalle.
 
ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat ylläpitosiivouksesta vaihtelevissa kohteissa sekä tiimin tuurauksista. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin ja viikonloppuisin klo 5-18 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunteja tehtävässä kertyy n. 7,5 tuntia päivässä ja n. 37,5 tuntia viikossa.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, erityisesti teollisuuskohteesta, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Työkohteiden sijainnin vuoksi tarvitset omaa autoa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Työturvallisuuskortin katsomme eduksesi.
 
Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 17.11.2019 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka