(Removed from publishing)

Kokoaikainen siivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 13.2.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme reipasta Siivoojia Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous kauppakeskuskohteessa Kuopion keskustassa. Kohteessa käytetään perinteisen mopin lisäksi myös esimerkiksi yhdistelmäkonetta joten tässä on loistava mahdollisuus oppia monipuolisia siivoustapoja. Työtä tehdään arkisin klo 6 -14 ja työ on kokoaikainen.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus alaa kohtaan. Puhdistuspalvelualan koulutus ja työkokemus ovat eduksi mutta tärkeämpää on oikea asenne sekä halu sitoutua ja kasvaa puhdistuspalvelualan ammattilaiseksi. Työssä tarvitset myös iloista asiakaspalveluasennetta.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuuskortti sekä EA kortti katsotaan eduksi ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa työympäristössä. Kokemus koneellisesta siivouksesta on eduksi mutta ei välttämätön sillä koulutamme sinut koneiden käyttöön. Omaat perus ATK taidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi.


Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 20.2.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


- ISS on savuton työpaikka -