(Removed from publishing)

Kokoaikainen ostaja Helsinkiin
Academic Work

Original publication date 20.1.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista ostajaa Helsingin Vuosaareen. Hyvän perehdytyksen kautta saat erittäin arvokasta työkokemusta kansainvälisestä yrityksestä meriteollisuuden projektien parista. Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä SAP:n parista, jatka lukemista - voit olla juuri etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tarjoamme

Kansainvälisen työympäristön

Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä meriteollisuuden projektien parissa

Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset operatiivisen oston tehtävät, ostojen prosessointi SAP:ia hyödyntäen, dokumenttien käsittely sekä yhteydenpito eri sidosryhmiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tekninen tai kaupallinen) sekä mielellään jo jonkin verran aiempaa työkokemusta alan tehtävien parista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kielivaatimusten osalta edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
* Osaamista SAP:n parista
* Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Tarkka ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Katsomme eduksesi myös perusymmärryksen mekaanisten komponenttien valmistamisesta, koneistuksesta ja hitsauksesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta
* Työmäärä: kokoaikainen, joustavat toimistotyöajat
* Sijainti: Helsinki, Vuosaari
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.