(Removed from publishing)

Kokki
Go On Seinäjoki

Original publication date 3.6.2019
Etsimme asiakkaallemme Veljekset Keskiselle LOUNAS- JA ALA’ CARTE KOKKEJA eritasoisiin ravintoloihin kesäksi 2019.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä upeaa kokonaisuutta ja työskentelemään ainutlaatuiseen työympäristöön mukavien ja tsemppaavien työtovereiden seuraan!

Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Kyläkaupan kokonaisuus muodostuu useista eri toimipisteistä: tavara- ja ruokapuodin lisäksi alueelta löytyy erilaisia ravintoloita ja kahviloita, pihamyymälä, liikenneasema OnnenLiekki sekä kauempaa saapuvat vierailijat majoittava hotelli OnnenTähti sekä Onnela-karavaanarialue.

Edellytämme hakijoilta kokemusta lounaan ja/tai ala carte ruuan valmistamisesta, sekä alan koulutusta.
Keittiötyö on sinulle tuttua, osaat loihtia maittavia lounas-tai ala carte ruokia useammalle sadalle ravintolan asiakkaalle. Olet tottunut työskentelemään kiireen keskellä ja viihdyt nopea tempoisessa työssä sekä omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme mieleenpainuvan ja rikkaan työkokemuksen Veljekset Keskisen kesän pyörteissä, takuutunnit työntekijöille 102h/ 3 viikossa. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jatkuen elokuun lopulle saakka.
Hyville tekijöille mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä lähetä hakemuksesi meille heti, sillä täytämme työpaikat heti sopivien henkilöiden löydettyä. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten toimi nopeasti, jos olet kesätyöpaikkaa etsimässä.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.
Muistathan vinkata tästä upeasta mahdollisuudesta kaverillesikin!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.