(Removed from publishing)

Kokki
StaffPoint

Original publication date 5.3.2019
Etsimme yhteistyökumppanillemme HOK-Elannolle kokkia Hyvinkään ABC:n ravintolaan.

Hyvinkään ABC Ravintola avattiin syyskuussa 2018. Täysin uudistettu ravintolamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Peltokuumolantie 2:ssa. 24h ravintolamme tarjoaa sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään ja luomaan uutta - hyvällä, positiivisella ja rennolla asenteella.

Huipputyypin tunnistaa asenteesta. Tule mukaan!

Etsimme kokkia, joka pitää kiireenkin keskellä yllä hyvää työfiilistä ja yhteishenkeä myös salihenkilökunnan kanssa. Sinulla on hymy herkässä ja omaat positiivisen ja reippaan otteen työhösi. Asenteeltasi olet iloinen tiimipelaaja ja kiireessäkin tähtäät parhaaseen työsuoritukseen pitäen asiakaslähtöisyyden ohjenuoranasi.

Töitä on tarjolla 60-90h/3vko ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.

Työsopimus solmitaan valitun henkilön ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Itsenäistä työotetta
Aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan valmistukseen
Hyvää paineensietokykyä ja ripeää työotetta


Tarjoamme sinulle

Loistavat työkaverit
Hyvät urakehitysmahdollisuudet
Monipuoliset työtehtävät


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi tai jätä meille CV:si. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi ja koulutuksesi sekä nykytilanteesi, sillä meidän on tärkeää tietää mitä osaat. Käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Kutsumme hakijat hakemusten perusteella videohaastatteluun, joten tarkkaile sähköpostiasi. Muistathan liittää hakemukseesi myös suosittelijasi yhteystiedot.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi