(Removed from publishing)

Kokki
WorkPower Oy

Original publication date 28.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin lounasravintolan kokkia.

Tehtävänäsi on lounasravintolan ruuan valmistus, esivalmistelu, siisteydestä huolehtiminen sekä muut lounasravintolan työt. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, lämmin ruoka sekä jälkiruokakahvi. Sinulla on hygieniapassi sekä alan koulutus tai kokemusta vastaavasta työstä.

Lisäksi toivomme sinulta:
- oma-aloitteista ja reipasta asennetta
- asiakaspalveluhenkisyyttä
- valmiutta tehdä monipuolisia alan töitä.

Työtä tehdään arkisin ja työ on kokoaikaista päivätyötä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja tarve kokille on arviolta kuukauden-puolentoista kuukauden ajalle. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus saada pidempi työsuhde tai työllistyä muille asiakkaillemme.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus nettisivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: kokki, kokoaikatyö, päivätyö