(Removed from publishing)

Kokki / ravintolanhoitaja
Personalhuset

Original publication date 25.3.2019

Oletko keittiön rautainen ammattilainen tai vielä urasi alkuvaiheilla oleva ravintola-alan työntekijä? Hyvä, jatka lukemista!

Etsimme nyt useampaa organisointitaitosta KOKKIA/RAVINTOLANHOITAJAA asiakkaallemme Helsinkiin, Malmin ja Tapanilan alueelle.

Työssäsi vastaat asiakaskohteen keittiön päivittäistoiminnasta ja hoidat myös kaikki tarvittavat tilaukset. Työ sisältää aamiaisten, lounaan, välipalojen sekä mahdollisten päivällisten valmistamisen. Myös tuoreen leivän valmistus ja astiahuolto kuuluu työnkuvaasi. Työ on vakituinen, kokoaikainen ja sijoittuu arkeen ma-pe klo 7-15 välillä. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen ja kokemuksesi mukaan.

Toivomme sinulta ravintola-alan tuntemusta sekä kokemusta kokin/ravintolanhoitajan työstä. Myös koulutus alalta (kokin perustutkinto tai catering -perustutkinto) on välttämätön. Mahtavaa, jos sinulla on tämän lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja IT-taidot sekä hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielekkään työn, jossa pääset kehittämään itseäsi. Saat tärkeän roolin sujuvan ruokailupalvelun toteuttamisessa sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä, saat tehtävässä mahtavan tiimin tueksesi!

Onko tämä työ juuri sitä mitä olet etsinyt? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 14.4.2019. Toimithan nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi