(Removed from publishing)

Kokki, Ravintola Zetor, Helsinki, PIKKUJOULUKAUSI
StaffPoint

Original publication date 14.10.2019
Haemme pikkujoulukauden vilskeeseen kokkia ravintola Zetoriin - menneiden vuosikymmenten suomalaiseen maaseutumiljööseen. Keittiö valmistaa kaikki tuotteet itse. Ruokalista koostuu suomalaisista klassikko ruuista, annokset ovat reiluja ja maistuvia.
A´la Carte lista on voimassa lounaasta yöhön.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa kokemusta A la Carte kokin työstä
kylmän ja lämpimän keittiön osaamista
kykyä itsenäiseen työhön
tasalaatuisuutta myös kiireessä
mahdollisuutta työskennellä aamu,- väli,- ilta,- ja yövuoroissa)
sujuvaa englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle

Rennon ja vauhdikkaan keittiön sekä työkaverit
mahdollisuuden työskennellä klassikko ravintolassa Helsingin ydinkeskustassa
kattavan perehdytyksen
tunteja on vähintään 80 h. / 3 vko.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikimmiten ja vakuuta meidät osaamisellasi, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat rekrytoinnistamme.


Lisätietoja

Terhi Ojala
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 16390
terhi.ojala@staffpoint.fi