(Removed from publishing)

Kokki, Naantalin Aurinkoinen, Raisio
StaffPoint

Original publication date 4.1.2019
Naantalin Aurinkoinen on vuonna 1989 perustettu kahvilaketju. Yritysideana on korkealuokkaisten tuotteiden, sekä makeiden että suolaisten, valmistaminen itse ja myyminen omien pisteiden kautta. Naantalin Aurinkoinen panostaa korkeaan laatuun ja hyvään palveluun, sekä kuuluu valtakunnalliseen Hyvä Konditoria-ketjuun. Kahviloita on yhteensä kolmetoista, joista kuusi toimipaikkaa sijaitsee Turussa, kolme Raisiossa, sekä yksi Kaarinassa.

Etsimme nyt vastuuntuntoista ja ammattitaitoista kokkia aurinkoiseen porukkaamme Sarkamaantien tuotantopisteeseemme Raisioon.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi osana suurempaa tiimiä päivittäisestä tuotannosta lounaskahviloidemme valikoimiin, valmistaen kaikkia tuotteita lounasruuista salaatteihin sekä vitriinituotteisiin. Toivomme että sinulla on jo aiempaa alan työkokemusta, ja työskentelet mielelläsi osana toimivaa tiimiä. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot sekä asiakkaan suuntaan, että oman porukan keskuudessa. Olet aurinkoinen, luova ja idearikas alan ammattilainen, ja haluat myös kehittyä työssäsi.

Työaika kyseisessä tehtävässä on 90h/3 vkoa, ja vuorot sijoittuvat ma-su välille. Aloitamme työt aikaisin aamulla kello 5.30 tai 6.00, joten toivommekin valittavalta henkilöltä sopivaa joustavuutta työaikojen suhteen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa. Tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.


Edellytämme sinulta

- aiempaa kokemusta vastaavasta työstä
- reipasta ja positiivista asennetta
- hyvää paineensietokykyä ja ryhmätyöskentelytaitoa
- mahdollisuutta työskennellä päivävuoroissa ja viikonloppuisin
- hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta työn alkaessa


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kehittyä työtehtävissä ja työllistyä mahdollisesti myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU