(Removed from publishing)

Kokki Muikkuravintola Sampo, Kuopio
Restel Ravintolat Oy

Original publication date 11.6.2019

Oletko reipas, vastuuntuntoinen ja palvelualtis kokki, joka ”ossoo tai haluee oppia laettammaan eritoten muikkua”? Mikäli vastasit kyllä, olet etsimämme! Haemme nyt Kuopion perinteikkääseen muikkuravintola Sampoon KESÄKSI KOKKIA

Mitä pääset meillä tekemään?

Kokkina työhösi kuuluvat monipuolisesti kaikki keittiömme tehtävät. Työn painopiste on á la carte annosten, eritoten muikun valmistamisessa. ”Jos maltat vilikasta ruokalistoo, niin ehken jo huomoottii, myö pelataan varman piälle eli luotetaan hyvin pitkälti muikkuun.”

Ravintolamme on auki seitsemänä päivänä viikossa, lounasajasta myöhäisiltaan, ja töitä tehdään kahdessa vuorossa näiden aikojen mukaisesti. Toivomme, että voit aloittaa työhön tutustumisen jo keväällä yksittäisten työvuorojen merkeissä. Kesäkuusta elokuun loppuun saakka töitä on tarjolla noin 30-40h/3vkoon ja tarpeiden mukaan enemmän. Kesätyö voi myös poikia sinulle töitä kesän jälkeenkin, sillä tapanamme on pyytää parhaita tekijöitä jatkamaan!

Menestyksen avaimet

Työntekijänä vaadimme sinulta ennen kaikkea aitoa intohimoa alaa kohtaan ja kyltymätöntä halua oppia siitä lisää. Sinulla on reipas ote työn tekemiseen ja toimit hyvin niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, joilta löytyy alan koulutus ja mielellään myös jo jonkin verran työkokemusta kokin tehtävistä. Palkkaamme kuitenkin mielellämme myös innokkaalla ja oppimishaluisella asenteella varusteltuja alan opiskelijoita. Jos asiakkaalla alkaa ”näläkä juileksimmaan, ossaat tehä asiakkaan tyytyväeseksi.”

Kiinnostuitko?

Barona toimii yhteystyökumppanina rekrytoinnissa. Mikäli haluat osaksi tiimiämme älä epäröi vaan toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Ruokaravintolat

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, A la Carte