(Removed from publishing)

Kokki MESTARITALLI, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Original publication date 20.9.2019

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle.

Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla syysillan auringon viimeisiä säteitä.
Mestaritalli toimii myös tilausravintolana koko talvikauden ajan.

Haemme kokkia työskentelemään Mestaritallin läpivuoden tapahtumiin sekä tarvittaessa ravintola Centralissa.

Vastuualueesi:

Banksut, buffat, synttärit, kaikenlaiset juhlat. Niistä on osaavaan kokin työtehtävät tehty. Nyt olisi tarjolla kokemusta omaavalle kokille töitä Mestaritallissa sekä tarpeen mukaan ravintola Centralissa, Helsingin Ullanlinnassa.

Hoidat itsenäisesti ravintola Mestaritallin juhlapuolen ruokatuotteen valmistuksen ja esillelaiton sekä Centralissa vuorostaan A'la Carte annosten valmistuksen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjolla täydet tunnit 112,5h/3vko ja kilpailukykyinen palkka. Lisäksi pakettiin kuuluu Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet. Pakkaa veitsesi ja tule tiimiin mukaan!

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel Edellytykset työnsaannille.