(Removed from publishing)

Kokki Hämeenkylän kartanoon (1352)
Sodexo Oy

Original publication date 7.1.2019

Etsimme Sodexon palvelukseen Hämeenkylän kartanoon ammattitaitoista

KOKKIA

Hämeenkylän Kartanon juuret vievät neljän vuosisadan taakse. Rehevine puutarhoineen se on ainutlaatuinen paikka Vantaalla, keskellä maalaisidylliä. 

Hämeenkylän kartanolla on 63 tasokasta hotellihuonetta, 130-paikkainen Kartanon A la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin sekä 18 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas. Palvelemme asiakkaitamme tyylikkäästi lähes vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.  Tutustu tarjontaamme: https://www.hameenkylankartano.fi/ravintola/la-carte

Palvelemme asiakkaitamme lähes vuoden jokaisena päivänä.

Kokin tehtäviin osaavassa tiimissämme kuuluu tasokkaiden lounasbuffet-, kokous- ja tilausruokien sekä a la carte annosten valmistamista.

Odotamme

Edellytämme sinulta kokin koulutusta. Annamme sinulle perehdytyksen monipuolisiin ruokatuotteisiimme, mutta edellytämme sinulta kokemusta ammattikeittiöstä, itsenäisestä työskentelystä ja vahvaa osaamista monipuolisesta ruuan valmistamisesta. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon.

Toivomme, että olet työskennellyt ravintola- ja hotellimaailmassa. Arvostamme yhteistyökykyä ja joustavuutta sekä positiivista ja innostunutta asennetta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Muuta

Sodexolaisten kokkien ja keittiömestareiden mielestä

  • Työ Sodexolla on innostavaa ja haastavaa
  • Sodexolla saan olla ammattiosaamisestani ylpeä, kun valmistan monipuolista ruokaa tuoreista raaka-aineista
  • Tiimihenki on vahva ja mukavilta työkavereilta saa aina tukea
  • Työajat antavat mahdollisuuden hyvään tasapainoon työn ja vapaa-ajan välillä  
  • Hyvä tiimihenki perustuu monimuotoisuuteen: Sodexolla voimme kaikki tulla omana itsenämme töihin
  • Rima pidetään  korkealla laadun suhteen, ja sitä odottavat asiakkaammekin

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työajat vaihtelevat ma-su klo 5.45-22.30 välillä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.  Oman auton käyttö katsotaan eduksi kartanon sijainnin vuoksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Anne Elo gsm +358(0) 504317381, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.