(Removed from publishing)

Kokki Espoon Otaniemeen (1251)
Sodexo Oy

Original publication date 8.1.2019

Espoon Otaniemen Aalto-yliopiston kampuksen uudistuminen on täydessä vauhdissa. Sodexo on mukana uudistuksessa: avaamme helmikuussa 2019 uuden ravintolan Kauppakorkeakoulun kampukselle Otaniemen metrokeskuksen viereen. Tutustu  suunnitelmiin: http://business3.aalto.fi/fi/uusi-rakennus/ravintola-ja-kahvila/

Haemme nyt korkeatasoiseen, Kauppakorkeakoulun henkilöstölle suunnattuun henkilöstöravintolaan ammattitaitoista 

KOKKIA

Ravintola-viinibaari Arvossa tarjoamme aamiaisen lisäksi mm. maukkaita buffet-lounaita, wokkeja ja grilliruokia palvelupisteestä. Kahvila Kylterissä on tarjolla kevyempiä keitto- ja salaattilounaita sekä leivonnaisia, erikoiskahveja, smoothieita jne. Lisäksi vastaamme korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Kokkina tehtäviisi kuuluvat mm.
- maittavan ja korkeatasoisen ruokatuotteen valmistaminen reseptiikan mukaan
- asiakaspalvelu avokeittiössä 
- omavalvonta
- astiahuolto ja keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät

Lisäksi osallistut muihin keittiön töihin.

Odotamme

Odotamme sinulta:
- kokin koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- osaamista edustusruuan valmistuksesta
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- monipuolista ravintolatoiminnan tuntemusta
- kykyä toimia ketjumaisesti sovitulla tavalla

Olet joustava etkä hätkähdä kiirettä ja nopeasti vaihtuvia tilanteita. Seuraat aktiivisesti ravintola-alan uusimpia trendejä ja pidät samalla omaa ammattitaitoasi yllä. Sinulla on visuaalista silmää kauniseen ruokatuotteen esillelaittoon. Olet positiivinen ja iloinen tiimipelaaja.

Palvelet asiakkaita sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Muu kielitaito lasketaan hakijalle eduksi. Myös anniskelupassi katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-21.00 välille ja tarvittaessa olet valmis osallistumaan myöäs viikonlopputilaisuuksiin. Tehtävä toivotaan vastaanotettavaksi helmikuussa 2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Vesa Sahlman p. 050-567 9252, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.