(Removed from publishing)

Kokenut kirjanpitäjä
WorkPower Oy

Original publication date 4.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaillemme kokeneita kirjanpitäjiä pitkäaikaisiin työsuhteisiin ympäri pääkaupunkiseutua.

Työtehtävissäsi vastaat monipuolisesti kirjanpidon tehtävistä, osallistut tilinpäätöksiin, hoidat palkanlaskentaa, maksuliikennettä sekä teet erilaiset lakisääteiset viranomaisilmoitukset ja veroilmoitukset. 

Edellytämme, että sinulla on vähintään viisi vuotta kokemusta kirjanpidon tehtävistä. Pystyt itsenäisesti hoitamaan kirjanpidon alusta loppuun. Sinulla on järjestelmällinen työote ja pystyt työskentelmään joustavasti kiireessäkin. Olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on aito kiinnostus palvella sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaita. Omaat vahvan tietoteknisen osaamisen ja olet käyttänyt aiemmin sähköisiä kirjanpidon järjestelmiä (esim. Netvisor, Procountor).

Eduksi katsomme KLT-tutkinnon sekä kokemuksen tilitoimistoissa työskentelemisestä. Olisi hienoa, jos sinulla olisi kiinnostusta osallistua myös taloushallinnon käytäntöjen kehittämiseen. Kommunikoit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomeksi ja englanniksi. Muiden kielten osaaminen on plussaa.

Kerro meille lisää itsestäsi, osaamisestasi ja käyttämistäsi taloushallinnon ohjelmista hakemuksessasi, liitä mukaan myös CV:si. Huomioithan, että voit jättää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa:

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi