(Removed from publishing)

Kohdevastaava
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 4.3.2019

Etsitkö itsenäistä ja vastuullista työtä aktiivisuutta unohtamatta? Tämä voi olla tehtävä juuri Sinulle!

 

Etsimme motivoituneeseen ammattilaistiimiimme sopivaa
 

KOHDEVASTAAVAA
 

vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Kuopioon. Tässä tehtävässä työskentelet asiakaskohteessamme vastaten sen toiminnasta yhdessä esimiehen kanssa. Huolehdit kohteen päivittäisen toiminnan sujuvuudesta. Organisoit siivoojat töihinsä päivittäin. Tehtävässä saat vastuuta, sillä vastaat yhteydenpidosta asiakkaaseen sekä työntekijöiden perehdytyksestä. Opastat ja neuvot tiimiäsi päivittäin. Työ on  pääsääntöisesti ilta- ja yötyötä klo 17-05 välillä, mutta satunnaisesti töitä voi olla myös viikonloppuisin. Työaikasi on täydet 37,5 tuntia viikossa. Tehtävän palkkaluokka on 5 (Kiinteistöpalvelualan TES) ja tuottavan työn osuudelta on mahdollisuus urakkapalkkaan! 
 

Siivousalan aiempi työkokemus, erityisesti matalapainepesusta, ja erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä valttia. Sujuva suomen kielen taito on iso etu, koska työ sisältää paljon kommunikointia työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. Suomen kielen taidon lisäksi toivomme, että sinulla on B-ajokortti. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme reilusti joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle. 
 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn. Tehtävä tarjoaa rutkasti haasteita ja mahdollisuuden edetä uralla. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia!

 

Tiedustelut tehtävästä palveluesimieheltä, Taavetti Hyväkältä taavetti.hyvakka@lassila-tikanoja.fi.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.