(Removed from publishing)

Kohdevastaava Helsingin keskustaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 29.10.2019

Oletko luontainen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin älypuhelin, kuin siivousvälineet? Miltä kuulostaa työpaikka kiertotalousyrityksessä, jossa työlläsi on oikeasti merkitystä? Meillä on tarjolla harvinaisen kunnianarvoisa työ, etsimme nimittäin tositarkoituksella vakituista

  

SIIVOUKSEN KOHDEVASTAAVAA

  

Helsingin keskustan sykkeeseen. Kyseessä on säännöllinen päivätyö, jossa viikonloput ovat pääsääntöisesti pyhitetty vapaapäiville. Tehtäväsi on huolehtia arvokkaan kiinteistön siisteydestä lämpimällä asiakaspalveluasenteella, sekä havainnoida ja ylläpitää korkeaa laatua. Organisoit päivittäiset työt tiimillesi, osallistut asiakkaan palavereihin ja pyörität mopin lisäksi jonkin verran myös papereita. Työaikasi ovat vaihdellen klo. 6-14 tai 7-15, ma-pe, tilanteen mukaan. Julkiset kulkuyhteydet työpaikallesi ovat erinomaiset ja työympärstösi mielenkiintoinen. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES vaativuusryhmä 5:n mukainen eli 12,35€/h.

 

Tässä kohteessa siivouksen laadun on oltava huippuluokkaa, joten katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen siivoustyöstä ja/tai alan koulutuksen. Tehtävässä tarvitaan myös perustaitoja Microsoft Wordista ja Excelistä. Kohtaat päivittäin asiakkaita ja kiinteistön muita sidosryhmiä, joiden kanssa olet valmis kommunikoimaan niin englanniksi, kuin myös suomeksi. Luonteeltasi olet positiivinen, vastuuntuntoinen ja haluat pitää asiakkaasta erittäin hyvää huolta. 

  

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoaame

 

- huikean mahdollisuuden kulttuurillisessa työympäristössä

- erittäin kannustavan esimiehen ja modernit työvälineet

- laajan työterveyshuollon (esim. pääsy sairauskassan jäseneksi)

- henkilökuntakerhot, liikunta- ja kulttuurisetelit

- kuntosalietuja ympäri pääkaupunkiseutua

- suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja työehtosopimuksen mukaisen palkan

- koulutus - ja etenemismahdollisuudet - katso esimerkiksi meidän Katarzynan uratarina Youtubesta: https://youtu.be/2lIA3PxSwo8?list=PLkrsmFBeeCD8ssvtJmYUA0M3n_Fz5kLk9  

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Hae jo nyt! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan tekijän heti kun hänet löydämme. 

 

Vai jäikö jokin mietityttämään? Voit tutustua Lassila & Tikanojaan työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry (at) lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekryjärjestelmämme kautta!