(Removed from publishing)

Kirjanpitäjä
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 22.11.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Tilitoimisto Noste Oy:lle Koski TL:ään tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Tehtävässä vastaat asiakkaiden kirjanpidosta, osaat tehdä osakeyhtiöiden tilinpäätökset omatoimisesti sekä hallitset laajasti myös muut taloushallinnon asiat kuten reskontran hoidon, palkanlaskennan ja laskutuksen. Tunnet hyvin kirjanpidon lainsäädännön sekä vero-ja ALV-ilmoitukset. Taloushallinnon ohjelmista käytössä on Visman Nova ohjelmisto sekä Profit Hunter verolaskenta ohjelma.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta vähintään 5 vuoden työkokemusta kirjanpidosta ja arvostamme kokemusta tilitoimistotyöskentelystä. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja hoidat työsi asiakaslähtöisesti.
Koulutus ja työkokemus
Kaupallinen koulutus taloushallinnon alalta (tradenomi, KTM tai vastaava ) ja vankka työkokemus
Muut tiedot
Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen ammattitaitoisen ja mukavan tiimin parissa sekä vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan. Mikäli sinulta löytyy jo asiointiprofiili VMP:n sivuilta, niin merkitse tämä paikka kiinnostavaksi ja lisää CV:si palkkatoiveen kera. Jos olet uusi hakija, niin täytä sivuillamme www.vmp.fi oma profiilisi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Seija Rahkonen arkisin klo 9-11, 040-7632536.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Seija Rahkonen, Seija.Rahkonen@vmp.fi, 040-7632536
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 13.12.2019 mennessä.