(Removed from publishing)

Kirjanpitäjä
PRT-Forest Oy

Original publication date 14.10.2019

 

Etsimme palvelukseen PRT-Forest Oy:lle Kirjanpitäjää Sijoituspaikkana Pyhäntä tai Oulu.

 

Tässä tehtävässä työskentelet osana taloushallinnon asiantuntijatiimiä ja saat vastuullesi monipuoliset tehtävät aina kirjanpidosta tilinpäätöksiin, viranomaisyhteistyön hoitamiseen ja asiakasyritysten neuvontaan. Vastuualueesi rakennetaan osaamisesi mukaan ja esimerkiksi palkkahallinnon tehtävät voivat olla osa kokonaisuutta.

 

Sinulla on

  • Soveltuva koulutus
  • Vähintään kolmen vuoden kokemus kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä
  • Sujuvat IT-taidot, erityisesti excelin hallinta on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Hyvä englannin kielen taito

     

Taloushallinnon järjestelmänä ja kirjanpito-ohjelmistona käytössämme on IFS. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä sekä palkkahallinnon tehtävistä katsotaan eduksi.

Olet huolellinen ja joustava sekä omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja hoidat työsi tehokkaasti ja täsmällisesti. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka ei pelkää uusia haasteita.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan, joka pitää työntekijöistään aidosti hyvää huolta. Pitkäaikaisessa työsuhteessa saat mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä monipuolisia haasteita.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si 27.10.2019 mennessä osoitteeseen anne.voho@prt-forest.fi