(Removed from publishing)

Kirjanpitäjä
BDO Oy

Original publication date 15.3.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

KIRJANPITÄJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen työskentelemään osana osaavaa ja innovatiivista Business Services and Outsourcing -tiimiä. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyritystesi kirjanpito ja raportointi, tase-erittelyt, compliance-työ (kuten kuukausittainen raportointi veroviranomaisille) sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatiminen. Osallistut työssäsi aktiivisesti asiakasyritystesi kirjanpitoprosessien ja -järjestelmien kehittämiseen.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Kasvumme mahdollistaa monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa tutkintoa kaupalliselta alalta, mielellään laskentatoimen parista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muun kielitaidon, erityisesti ruotsin, katsomme eduksesi
  • Hyvää MS Office -ohjelmien tuntemusta, erityisesti Excel-osaaminen on eduksi
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta

Voit olla kokeneempi kirjanpidon ammattilainen tai muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt kirjanpitäjä. Tärkeintä meille on halusi oppia ja kehittyä kirjanpidon osaajana.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 15.4.2019 mennessä täyttämällä hakemus tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa Carita Holmgren (puh. +358 400 175 268)