(Removed from publishing)

Kirjanpitäjä
Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Original publication date 11.3.2019

Haemme nyt Sinua osaava ja asiakaspalveluhenkinen

Kirjanpitäjä

Tehtävässäsi toimit taitavassa ja kokeneessa kirjanpitotiimissämme, ja hoidat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkaidemme kirjanpitoa ja tilinpäätöksiä. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaistamme ja heidän toiminnastaan, ja palveluhenkisellä, ripeällä ja ammattitaitoisella otteellasi olet mukana tuottamassa myönteistä asiakaskokemusta.

Olet etsimämme kirjanpitäjä, jos sinulla on kaupallinen koulutus sekä kokemusta kirjanpitäjän tehtävistä, mieluiten pankki- ja rahoitusalalla. Työssäsi olet itsenäinen sekä joustava, ja pidät vastuullisesta, asiakaslähtöisestä työstä. Saat asiat sujumaan järjestelmällisesti ja tarkasti muuttuvissakin tilanteissa. Olet innokas oppimaan uutta ja laadukas työn jälki on sinulle kunnia-asia.

Paikallispankkien PP-laskennassa pääset työskentelemään finanssialan näköalapaikalla taloushallinnon palveluiden parissa. Olemme pieni ja ketterä taloushallinnon palveluja tarjoava yritys, jossa jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa sekä mahdollisuus laajentaa osaamistaan. Työpaikallamme vallitsee hyvä henki, kotoisa työilmapiiri sekä säännölliset, joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Maria Ervasti puh. 040 734 5160.

Tartu haasteeseen ja jätä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään sunnuntaina 24.3.2019.

Tehtävän sijainti: Espoo / Kauhajoki / Iisalmi / Lappeenranta, Suomi