(Removed from publishing)

Kirjanpitäjä, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 7.12.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme asiakkaallemme KIRJANPITÄJÄÄ Jyväskylään

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva energiatuotantoon keskittyvä yritys.

Haemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää. Työsuhde on aluksi määräaikainen n. 2-3 kuukautta, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus myös rekrytoitumiseen asiakkaallemme toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen.

Arvostamme aiempaa kokemusta kirjanpidosta esim. tuotannollisessa ympäristössä tai vaihtoehtoisesti tilitoimisto taustaa. Eduksi tehtävässä on ohjelmisto kokemus esim. AX, SAP, Navision tai Enterprise.

Tehtävään perehdytetään ja tiimissäsi toimii kaksi muuta kirjanpitäjää. Valittavalla henkilöllä tulee kuitenkin olla hyvät valmiudet ja omaksumiskyky nopeaan aloitukseen ja itsenäiseen työskentelyyn.

Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti ja paikka voidaan täyttää hakuaikana.

Tehtävästä lisätietoja antaa maanantaina 10.12. Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Jari Pakarinen, puh 045 130 9444.

Hae tehtävään www.nordic.fi (hakulinkin) kautta 13.12.2018 mennessä. Hakusivustolle voit liittää mukaan hakemuksen ja cv:n. Esitä palkkapyyntösi hakemuksessa.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.