(Removed from publishing)

Kirjanpidon järjestelmäasiantuntija
Paikallispankkien PP-Laskenta Oy

Original publication date 22.7.2019

Haemme joukkoomme nyt Sinua osaava ja asiakaspalveluhenkinen
Kirjanpidon järjestelmäasiantuntija

Kirjanpidon järjestelmäasiantuntijana toimit PP-Laskennan Dynamics 365 -järjestelmän pääkäyttäjänä. Toivomme, että sinulla on kokemusta joko Dynamicsista tai vastaavasta pilvipohjaisesta taloushallinnon järjestelmästä. Keskeisenä tehtävänäsi on kirjanpidon prosesseja tukevan järjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen, järjestelmän toimintojen kehittäminen, käyttäjien tuki ja kouluttaminen sekä ongelmien selvittäminen. Sinulla on halu kehittää ja olla mukana myös kirjanpidon päivittäisessä tekemisessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista koulutusta sekä kokemusta kirjanpidon ja pääkäyttäjän tehtävistä. Kokemus pankki- ja rahoitusalalta katsotaan eduksi. Työssäsi olet itsenäinen sekä joustava ja pidät vastuullisesta, asiakaslähtöisestä työstä. Saat asiat sujumaan järjestelmällisesti ja tarkasti muuttuvissakin tilanteissa. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään toimintatapoja sekä jakamaan osaamistasi. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja itseohjautuva.

Paikallispankkien PP-laskennassa pääset työskentelemään finanssialan näköalapaikalla taloushallinnon palveluiden parissa. Olemme pieni ja ketterä taloushallinnon palveluja tarjoava yritys, jossa jokaisella työntekijällä on oma tärkeä roolinsa sekä mahdollisuus laajentaa osaamistaan. Työpaikallamme vallitsee hyvä henki, kotoisa työilmapiiri sekä säännölliset, joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • Tuomas Kuusinen, puh. 0400 211 311, ke 24.7. klo 13-14   
  • Sanna Peussa, puh. 0400 750 977, ke 31.7. ja 7.8. klo 13-14


Jos pidät haasteista sekä uuden oppimisesta ja olet innostunut työskentelemään organisaatiossa, jossa on tekemisen meininki, tule meille töihin!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 11.8.2019.
Tehtävän sijainti: Espoo, Suomi