Kiinteytyslaitoksen työnjohtaja
Fortum

Original publication date 20.1.2020

Työnkuvasi

Haemme kiinteytyslaitokselle työnjohtajaa Loviisan voimalaitoksen ydinvoimalaitosjätteet-ryhmään. Ryhmä vastaa voimalaitoksen konventionaalisen sekä matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä ja loppusijoituksesta. Kiinteytyslaitoksella nestemäinen radioaktiivinen jäte kiinteytetään betoniin loppusijoitusta varten.

Vastaat kiinteytyslaitoksen tuotannosta ja toimit tuotantotyöntekijöiden lähiesimiehenä. Suunnittelet ja toteutat viikkotason toiminnan ja osallistut pidemmän aikavälin suunnitteluun. Toimit myös kiinteytystapahtumassa prosessin päävastuullisena, mikä edellyttää kiinteytyslaitoksen prosessien ja ohjausjärjestelmän syvällistä opiskelua ja sisäistämistä. Vastaat kiinteytyslaitoksen päivittäisen toiminnan turvallisuudesta ja vaatimusten mukaisuudesta. Tarkastat ja päivität aineistoja ja ohjeistoja omalta vastuualueeltasi.

 

Tarjoamme sinulle

Mukavan tiimin johdettavaksi, monipuolisen tehtäväkentän ja ainutlaatuisen prosessin ajettavaksi. Tuotannollinen toiminta kiinteytyslaitoksella on vasta alkutaipaleella ja nuori prosessi mahdollistaa hyvin niin itsensä, tiimin työn kuin itse prosessin kehittämisen – ja työt jatkuvat vielä vuosikymmeniä. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää vankkaa prosessiosaamista, hyvää käytännön organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä turvallisuusajattelun sisäistämistä. Työtapasi on itsenäinen, vastuullinen ja pitkäjänteinen. Hoidat mielelläsi töiden koko skaalaa ulottuen käytännön töistä toimistoon ja henkilöstötyöhön. Työnjohto tai esimieskokemus katsotaan eduksi. Arvostamme myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Sopiva kokemuspohja on esimerkiksi insinöörin tutkinto prosessi-, kemian- tai ydinvoimatekniikan koulutusohjelmasta ja vähintään 3 vuoden työkokemus.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Ilkka Ropponen, +358 10 455 3959, ilkka.ropponen@fortum.com ja/tai Mirkka Ek, +358 40 766 6869, mirkka.ek@fortum.com.

Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1331992
  • Area of expertise: Managerial duties, Planning, Industry/production
  • Employment: Permanent employment
  • Type of job: Full-time
  • Application submission address: Website
  • Location: Loviisa
  • For additional information, contact: Ilkka Ropponen, +358 10 455 3959, ilkka.ropponen@fortum.com ja/tai Mirkka Ek, +358 40 766 6869, mirkka.ek@fortum.com.