(Removed from publishing)

Kiinteistötekniikan analyytikko, useita paikkakuntia
Granlund Oy

Original publication date 3.6.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Nyt etsimme kiinteistötekniikan analyytikkoa (Opex) Digitaalisten kiinteistöpalvelujen osastollemme.

Granlundin Digitaalisten palvelujen tehtävä on saada kiinteistötekniikka pelaamaan niin kuin sen pitäisi. Työtä riittää, sillä moni kiinteistö voisi toimia paljon paremminkin. Tarjoamme asiakkaillemme perusteltua ja pureskeltua faktaa, jotta selvät ja piilevät pulmat saadaan pois päiväjärjestyksestä.

Haemme joukkoomme henkilöä, joka haluaa olla mukana muuttamassa kiinteistö- ja rakennusalan käytäntöjä. Meillä pääsee tekemään merkityksellistä duunia kiinteistöjen arvon lisäämiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Granlund on kotimainen ja kokonaan työntekijöidensä omistama yritys. Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta.

Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Voit työskennellä missä vain yksikössämme. Valitse hakulomakkeesta Granlundin toimipiste, jossa haluaisit mieluiten työskennellä.

Toivomme sinulta:

  • Insinöörin (AMK) tai DI-koulutusta
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta
  • LVISA- ja ICT-prosessien tuntemusta
  • Kykyä hyödyntää moderneja FDD- ja analytiikkamenetelmiä
  • Ratkaisukeskeistä ja analyyttista työtapaa
  • Hyvää kirjallista ulosantia
  • Aiempi työkokemus automaation parista, urakoinnista ja/tai huollosta on ehdoton etu työssä

Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus palkkatoiveineen kannattaa laittaa heti sivuillamme www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat. Haku päättyy maanantaina 24.6.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisten kiinteistöpalvelujen liiketoimintajohtaja Teemu Hausen p. 050 385 3321 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Lue lisää urasta Granlundilla.