(Removed from publishing)

Kiinteistöpäällikkö (Tampere)
Colliers International Finland Oy

Original publication date 6.11.2019

Colliers International Finland -konsernissa pääset mukaan toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon kehittäminen ja säilyttäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön.

Tehtäviisi kuuluu:

  • vastata kohteiden ylläpidosta sekä ylläpitobudjetista ja sen laadinnasta
  • tekninen manageeraus, ylläpitopalveluita tuottavan kumppaniverkoston ohjaus ja toiminnan kehittäminen
  • hoitaa ja vastata palveluntuottajien sopimushallinnasta ja kilpailutuksesta
  • työskentely tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden jäsenten, asiakkaiden, viranomaisten sekä Colliersin International Finlandin asiantuntijoiden kanssa
  • yhteistyö kiinteistöiden vuokralaisten kanssa

Tehtävässä menestyminen edellyttää liiketoiminnan ymmärtämistä sekä laaja-alaista kokemusta kiinteistöiden ylläpidosta. Arvostamme myös kokemusta rakennuttamisesta ja valvonnasta. Olet joukkuepelaaja ja toimintatapasi on asiakaslähtöinen. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky ovat merkittävässä roolissa onnistuaksesi tässä tehtävässä. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia huomioiden eriosapuolten tarpeet. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja aikaansaava. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin.

Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana, joten pyrithän täyttämään hakemuksen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.11.2019 mennessä.