(Removed from publishing)

Kiinteistöpäällikkö / kiinteistöyhtiöiden toimitusjohtaja, Realia Management Oy
Realia Management Oy

Original publication date 5.12.2019

Oletko kokenut ja ammattitaitoinen isännöitsijä tai kiinteistöpäällikkö ja kiinnostunut urasi seuraavasta askeleesta?

Haluatko työskennellä toimistoaikana tärkeässä ja vastuullisessa roolissa monipuolisten ja mielenkiitoisten kiinteistöosakeyhtiöiden parissa?

Haemme asiakkaamme Realia Management Oy:n toimeksiannosta kokenutta tekijää vaativaan sekaomisteisten kiinteistöosakeyhtiöiden toimitusjohtajan tehtävään Espooseen.

Laaja-alaisessa tehtävänkuvassa päävastuullasi on kolmen kiinteistöosakeyhtiön talouden, hallinnon, tekniikan ja palveluiden johtaminen itsenäisesti sekä tiivis yhteistyö yhtiöiden hallitusten ja kiinteistöjen osakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Toimit kyseisten kiinteistöosakeyhtiöiden kaupparekisteriin merkittynä toimitusjohtajana.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa yhtiöhallinnon osaamista, ymmärrystä yhtiön talous- ja rahoitusasioista sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Tärkeää on valmius hallitustyöskentelyyn sekä palvelusopimuksien hallintaan. Lisäksi oleellista on osaaminen kiinteistöyhtiöiden arvonlisäverotukseen sekä tilinpäätöksien analysointiin ja budjetointiin liittyen. Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä myös As Oy -isännöinnin puolelta.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden erittäin monipuoliseen ja itsenäiseen toimenkuvaan tärkeässä tehtävässä ja mielenkiintoisessa työskentely-ympäristössä. Kiinteistöjohtamisessa sinulla on tukena niin talouden, isännöinnin kuin teknisen manageerauksenkin osaajia. Tarjoamme lisäksi kehittyvän yrityksen tulevaisuudennäkymät ja jatkokoulutusmahdollisuuksia sekä toimitilat Espoossa erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu.
Lisätietoja Suvi Ikolalta Adeccosta: p. 046 8750107 / suvi.ikola@adecco.fi.

Realia Management Oy
Realia Management Oy on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme palveluitamme 14 paikkakunnalla yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on kaupallisten kiinteistö- ja asuntokohteiden yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä sekä rahastoyhtiöitä, pankkeja ja monia muita kiinteistösektorin toimijoita. Palveluitamme ovat asuntojen sekä toimitilojen kiinteistöjohtamis- sekä vuokrauspalvelut, talous- ja raportointipalvelut, energiapalvelut, arviointi- ja konsultointipalvelut sekä rakennuttamispalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta.
Olemme osa Pohjoismaiden suurinta kiinteistökauppaan ja -hallintaan keskittyvää Realia Group -konsernia, jonka palveluksessa on noin 2 000 henkilöä Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.