(Removed from publishing)

Kiinteistönvälittäjä ja Myyntineuvottelija
OP

Original publication date 7.5.2019

Kiinteistönvälittäjäksi tai myyntineuvottelijaksi uuteen OP Kotiin?

OP Koti Helsinki Oy LKV toimii lähes neljänkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla. Meillä on vahva paikallinen markkinatuntemus ja ammattitaitoinen henkilökunta. Yli 70-vuotias kiinteistönvälitysketjumme on juuri uudistanut brändinsä, jotta voisimme palvella asiakkaita entistäkin paremmin. Olemme vahvistaneet paikallista asiantuntemusta sekä tuoneet asunnonvaihtajien käyttöön lisää digitaalisia palveluita. OP Koti on valittu jo useana vuonna peräkkäin Suomen luotetuimmaksi kiinteistönvälitysketjuksi (Kiinteistönvälitysketjut-tutkimus, Taloustutkimus).

Etsimme kokeneita KIINTEISTÖNVÄLITTÄJIÄ JA MYYNTINEUVOTTELIJOITA menestymään kanssamme. Tuloksellinen näyttö asiakashankinnasta ja myyntityöstä, itsenäinen ote työhön sekä LKV-pätevyys tai muu alan koulutus varmistavat onnistumisesi. Sosiaalinen media on sinulle luonteva keino asiakashankinnan ja myyntityön tukemiseksi. 

Monta hyvää syytä tulla meille töihin

Tarjoamme sinulle laajan asiakaskunnan ja kasvavan toimialueen menestysmahdollisuudet Suomen luotetuimpien välittäjien joukossa. Saat työsi tueksi vahvan brändin, innostavan työympäristön, hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Olemme finanssialan houkuttelevin työnantaja ja isona talona tarjoamme sinulle myös merkittävät edut; kilpailukykyisen uudistetun palkkauksen ja huomattavia henkilöstöetuja OPn tarjoamista pankki- ja vakuutuspalveluista. 

Jätä hakemuksesi tehtävään OP:n Ura-sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi ja kerro itsestäsi ja asenteestasi! Hakuaika päättyy 24.5.2019.

Tehtäviin valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Lisätietoja: Anne Kuiri-Henttinen, myyntijohtaja, puh. 040 821 1213, anne.kuiri-henttinen@op.fi tai Sirpa Lehmus, myyntijohtaja, puh. 040 350 3522, sirpa.lehmus@op.fi.