(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitajia
ISS Palvelut Oy

Original publication date 7.11.2019
Haemme nyt kahta KIINTEISTÖNHOITAJAA tiimiimmeTampereelle!


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti erilaiset kiinteistönhoidon työtehtävät asiakaskohteissamme, kuten sisä- ja ulkoalueiden hoitamista sekä kunnossapitoa. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 7-16 välillä, mahdollisuus halutessa myös ilta,- ja viikonloppuvuoroihin. Työ on toistaiseksi voimassaoleva kokopäivätyö.


Toivomme sinun olevan joustava, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta kiinteistöhoidon tehtävistä, työturvallisuus-, tulityö- ja B-ajokorttia sekä oman auton käyttö mahdollisuutta. Tehtävään soveltuva koulutus sekä huoltokirjaosaaminen lasketaan eduksesi. Lisäksi toivomme,  että viihdyt aidosti asiakkaiden parissa, pystyt työskentelemään suomenkielellä eikä englanninkielen alkeetkaan jää kurkkuun kiinni. Pysyyhän näpeissäsi hanskojen lisäksi erilaiset työkalut sekä atk-laitteet?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 21.11.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka