(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja
WorkPower Oy

Original publication date 7.6.2019

Etsimme nyt teollisuusalan asiakasyrityksellemme rakennustaitoista kiinteistönhoitajaa Tuusulaan. Asiakkaamme on alihankintakoneistamo, joka tarjoaa monipuolisia koneistuspalveuita. 

Työn kuvaus

Työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset kiinteistön hoitoon, korjaukseen ja ylläpitoon liittyvät tehtävät. Joka päivä on erilainen ja työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi pienet remonttityöt, lumenluonti, tavaroiden kuljetus sekä valaisimien vaihdot.

Työn edellytykset

Sinulla voi olla taustaa esimerkiksi rakennusalalta, sähköhommista tai muista kiinteistöhoidon töistä.  Työ on myös erinomainen mahdollisuus alanvaihtajalle, sillä työssä menestymisen mahdollistaa myös, esimerkiksi harrastusten kautta kerrytetty vahva rakentamisen osaaminen. Tärkeintä on kuitenkin kokemus monipuolisesta nikkaroinnista sekä positiivinen ja reipas suhtautuminen työhön.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja pitkäaikaisen työn, jossa pääset käyttämään hankittua osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä. Yksikään päivä ei ole samanlainen ja tämä työ sopiikin juuri vaihtelunhaluiselle rakentelijalle. Osaava talonmies saa luonnollisesti motivoivan korvauksen työstään. Lisäksi asiakasyrityksellämme on siistit ja tilavat työskentelytilat.

Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Avainsanat: talonmies, kiinteistönhoito, kiinteistönhoitaja