(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja
Suomen Kaukokiito

Original publication date 27.3.2019

KIINTEISTÖNHOITAJA

Ahkera ja maanläheinen tiimipelaaja. Kaukokiitolaisen tunnistaa ennen kaikkea asenteesta. Me olemme yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan rehellistä tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua. Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista, joka on palvellut suomalaista elinkeinoelämää jo yli 65 vuotta.

Etsimme nyt reipasta ja ammattitaitoista kiinteistönhoitajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen terminaaliimme. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset työskentelemään Tampereen alueella sijaitsevien kiinteistöjemme ja piha-alueidemme parissa monipuolisissa työtehtävissä, joihin kuuluu mm.:

  • kiinteistöjen ja piha-alueiden ylläpito ja hoito
  • pienimuotoiset huolto- ja korjaustyöt
  • vastuualueeseen kuuluvan yhteistyökumppaniverkoston koordinoiminen
  • taloautomaatiojärjestelmän käyttö sekä sähköisten huoltokirjojen ylläpito ja koordinoiminen

Toivomme sinulta itseohjautuvaa ja joustavaa työskentelyotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Opettelet mielelläsi uutta ja osaat myös kysyä neuvoa muilta. Toivomme, että sinulla olisi jo hieman aiempaa työkokemusta kiinteistöhoidosta ja kiinteistöteknistä osaamista. Hallitset kiinteistöhuollon koneiden käytön ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Lisäksi työskentely taloautomaatiojärjestelmien ja sähköisten huoltokirjojen parissa on sinulle tuttua ja ymmärrät myös elinkaariajattelua.

Tehtävässä onnistumista tukee soveltuva ammatillinen koulutustausta esim. kiinteistönhoitajan ammattitutkinto tai kiinteistöhuollon työkokemuksella kartutettu osaaminen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan mukavan työyhteisön ympäröimänä, joka perehdyttää sinut laadukkaasti tehtävään. Vakavaraisena työnantajana mahdollistamme myös kilpailukykyiset työsuhde-edut ja monipuolisia mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen.

Oletko sinä uusi kaukokiitolainen? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera 14.4.2019 mennessä osoitteessa: https://jobs.talent.dynamics.com/jobs/kaukokiito/3/34/apply

Pidä kiirettä, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Harri Puotinen p. 010 510 9501