(Removed from publishing)

Kiinteistönhoitaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 28.11.2018

Kiinteistöalalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme ahkeraa, moniosaavaa, ammattitaitoista & omatoimista

KIINTEISTÖNHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyviä tehtäviä ja ulkoalueiden kokonaishoito. Työaikasi on arkisin klo 7-15 välillä.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta, sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn, huolellisuutta, täsmällisyyttä – näistä asioista kiinteistönhoidossa on pohjimmiltaan kysymys. Arvostamme moniosaamista sekä reipasta ja motivoitunutta työotetta, sekä oma-aloitteisuutta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Kohteen luonne edellyttää valitulta henkilöltä suppean turvallisuusselvityksen läpäisemistä, voimassaolevaa passia, B-ajokorttia sekä englannin kielen taitoa.

Lassila & Tikanojalla saat pysyvän kokoaikaisen työpaikan sekä suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan. Meillä on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme myös liikuntaa ja kulttuuria vapaa-ajalla, jotta pysyt iskussa. Huolehdimme, että elämäsi ei koostu ainoastaan vain työstä. Saat käyttöösi myös modernit laitteet, jotka ovat tukenasi työnteossa.

Mikäli vaihteleva ja mielenkiintoinen työ kiinteishoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi 31.12.2018 mennessä. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi.